Dinsdag 21 januari: Wereldknuffeldag

AKKRUM/NES - In Akkrum-Nes wordt komende dinsdag 21 januari meegedaan aan Wereldknuffeldag. Initiatiefneemster Ida de Haan-Tetteroo is enthousiast. „Acht knuffels per dag stimuleert je gelukshormoon en helpt tegen eenzaamheid."

Wereldknuffeldag is een jaarlijks terugkerende dag waarbij wereldwijd wordt geknuffeld om mensen dichter bij elkaar te brengen. Wie dinsdag in Akrum-Nes behoefte heeft aan een knuffel kan elkaar om 10.00 en 14.00 uur voor de Poeisz ontmoeten.

Ida: ,,Vraag iedereen die je tegenkomt of je een knuffel mag geven. Een knuffel kan ook bestaan uit een schouderklopje of een ferme hand, of letterlijk het geven van een knuffel. Begin thuis, in je buurt, je werk, op school, winkels, zieken- of andere tehuizen, in de trein, bus of op het station. Knuffel iedereen die je tegenkomt. Ben je aan huis gekluisterd hang je een papier met ‘knuffelen’ op het raam en knuffel je jezelf omdat je er blij van wordt. Je bent de moeite waard, je hoort erbij. Acht knuffels per dag stimuleert je gelukshormoon en helpt tegen eenzaamheid. Doe mee, hang de vlag uit en maak er een feest van."

Dinsdag om 10.00 uur en om 14.00 uur staat Ida de Haan-Tetteroo voor de Poiesz.  

Meer informatie: idadehaan-tetteroo@hotmail.com.