Melany Nijholt uit Oudeschoot wint E-scooter McDonald’s door haar afval netjes weg te gooien

Heerenveen - Toen Melany Nijholt uit Oudeschoot bij de McDonald’s in Heerenveen haar afval weggooide werd ze verrast als winnaar van een Bohlt E-scooter. Dit gebeurde in het kader van McDonald’s landelijke zwerfafvalcampagne ‘You Bin It, You Win It’. Met deze campagne daagt McDonald’s gasten uit om samen de strijd aan te gaan tegen zwerfafval. Zo wil het bedrijf uit de lijst van meest gevonden merken bij zwerfafval in Nederland verdwijnen.

You Bin It, You Win It, is de eerste zwerfafval-loterij in Nederland waarbij een presentator samen met een afvalexpert gasten beloont met prijzen voor het correct weggooien van hun afval. Susanne Afman, Communicatie Consultant McDonald’s Nederland: ,,Met de You Bin It, You Win It campagne willen we gasten bewust maken van de positieve gevolgen van het netjes weggooien van afval. Van tevoren is geloot waar de prijzen gaan vallen en wanneer. Vandaag was Melany de gelukkige winnaar. We wensen haar heel veel plezier met de prijs en dagen alle gasten uit om samen met ons meer te doen voor minder afval!"

Tot 2 februari kans

De You Bin It, You Win It campagne loopt tussen 10 januari en 2 februari 2020: tot 2 februari kunnen consumenten kans maken op prijzen, door hun afval in de actie-afvalbak te gooien.