Vacature: VV Heerenveen zoekt nieuwe hoofdtrainer Heerenveen 1

Heerenveen - VV Heerenveen bestuurslid Jacques Peters: ,,Ons eerste elftal speelt in de eerste klasse op zondagmiddag. Het is een erg jong team bijna allemaal uit eigen jeugd, aangevuld met een paar meer ervaren spelers. Het is dus een must dat de nieuwe trainer oog heeft voor de jeugd, en deze ook durft in te zetten. Onze jeugdteams spelen allemaal divisie niveau, wat een prachtige kweekvijver is voor ons eerste team. De eigen jeugd is dan ook de trots van VV Heerenveen”.

Voor deze jongens zoekt VV Heerenveen met ingang van het seizoen 2020-2021 een nieuwe trainer. ,,Iemand die uiteraard zijn papieren heeft om eerste klasse te mogen trainen. Maar we zoeken vooral iemand die er plezier in heeft om deze jonge jongens nog beter te laten voetballen.”

Taken en verantwoordelijkheden:

- Verantwoordelijk voor volledige selectie inclusief staf.

- Je verzorgt twee maal per week de training en begeleid/coacht het team op wedstrijddagen.

- Je stelt samen met de TC de 1e selectie samen.

- Je bent mede verantwoordelijk voor doorstroming van de jeugd en hebt regelmatig contact met de trainer van JO19-1 en soms ook met de trainer van JO17-1.

- Regelmatig overleg met bestuur en TC.

- Je werkt binnen de kaders van het beleidsplan en handelt naar de normen en waarden van onze vereniging.

Belangrijk:

- UEFA-A diploma.

- Oog voor de jeugd.

- Duidelijk en transparant in keuzes en communicatie.

- Het vermogen om visie en speelwijze over te brengen op de groep en individueel.

- Sociaal betrokken bij de spelers, de staf en de vereniging.

Solliciteren

VV Heerenveen komt graag in contact met een ambitieuze trainer, die zich aangetrokken voelt tot bovenstaande. Peters: ,,Die modern voetbal in het bloed heeft, die jeugd een kans durft te geven en die met een enthousiaste groep spelers, staf en kader van onze vereniging wil samenwerken. Samen staan we sterk en samen maken we de club!”

Wie zich geroepen voelt kan CV en motivatie voor 1 februari 2020 mailen naar: bestuur@vvheerenveen.nl.