De stemlijnen voor de Vrijwilligersprijs 2019 zijn geopend! (Update)

Heerenveen - De Gemeente Heerenveen, Caleidoscoop en de Heerenveense Courant slaan al jaren de handen ineen om de uitreiking van de Vrijwilligersprijs: De Zilveren Duim, te organiseren.

Na de grote successen van de afgelopen jaren wordt de vrijwilligersprijs ook in 2020 uitgereikt. De Zilveren Duim 2019 wordt uitgereikt op donderdag 12 maart 2020.

Sinds augustus kon men weer inwoners van de gemeente Heerenveen nomineren die zich – op wat voor manier dan ook- vrijwillig inzetten voor hun medemens of voor de samenleving. Uiteindelijk werden acht vrijwilligersgroepen genomineerd en daarnaast vijf individuele vrijwilligers. Wij hebben deze vrijwilligersgroepen en individuele vrijwilligers geïnterviewd en de afgelopen weken waren die interviews iedere woensdag te lezen in de Heerenveense Courant. Wie ze gemist heeft kan ze hier teruglezen.

Door een jury (wethouder Jelle Zoetendal, een medewerker van het Vrijwilligers Servicepunt Heerenveen en een medewerker van de Heerenveense Courant) worden één vrijwilliger en één groep gekozen die de winnaars zijn van de Zilveren Duim 2019. Daarnaast wordt er ook een publieksprijs uitgereikt aan de vrijwilliger(sgroep) met de meeste stemmen.

Stemmen voor de publieksprijs

Wil je stemmen op de genomineerde vrijwilligers(groepen)? Ga dan naar de interviews en klik op de blauwe stemknop om je stem uit te brengen. Per persoon kan je één keer stemmen op een individuele vrijwilliger en één keer op een vrijwilligersgroep. Vergeet niet om je stem te bevestigen met de link die je in je mail ontvangt!

Liever telefonisch stemmen? Dat kan door te bellen naar 0513 – 629 090. De telefoon wordt bemand op maandag tot en met donderdag, van 9.00 tot 16.00 uur.