PvdA bijeenkomst voor senioren vrijdag 31 januari

HEERENVEEN - Op vrijdag 31 januari organiseert de afdeling PvdA Heerenveen weer haar maandelijkse bijeenkomst voor senioren.

Sinds de Statenverkiezingen van maart 2019 is Hetty Jansen fractievoorzitter van de Staten van Fryslân voor de PvdA. Daarvoor was zij sinds 2011 fractielid van de Staten. Intussen zit de PvdA, na 4 jaar, opnieuw in het College van Gedeputeerde Staten van Fryslân.

Op de seniorenavond neemt Jansen bezoekers mee in de speerpunten van de fractie. ,,Of het nu gaat om de uitstoot van CO2, toerisme, duurzame landbouw of alle jongeren aan het werk in Fryslân (vooral omdat veel jongeren naar de randstad vertrekken). Hetty praat bezoekers bij over deze punten en men kan met haar in discussie.”

PvdA leden zijn uitgenodigd langs te komen op 31 januari. ,,En neem gerust iemand (familie, vriend, collega) mee. De toegang is gratis: wij vragen alleen een bijdrage voor de koffie/thee.”

De bijeenkomst vindt plaats in het Verenigingsgebouw van de Doopsgezinde kerk, Kerkstraat 36 in Heerenveen. Van 10.00 - 12.00 uur, de zaal is open vanaf 9.45 uur. Parkeren kan in de parkeergarage in de Kerkstraat.

Voor vragen kunt u terecht bij Betty van der Ven, 0513-681117