Lions Heerenveen 2.0 bezorgt driehonderd kilo vlees bij de Voedselbank Heerenveen

HEERENVEEN De Lions Heerenveen 2.0 hebben vrijdagmorgen samen met horeca groothandel Vermaning uit Oudehaske driehonderd kilo vlees bezorgd bij de Voedselbank Heerenveen.

,,Ik ben blij dat ik kan helpen door mijn voorraden voor kostprijs door te kunnen leveren aan de voedselbank. Zo beschik ik weer over liquide middelen om mijn leveranciers te betalen en tegelijk komt mijn vlees terecht bij een groep die het heel hard nodig heeft”, zegt Gerben Vermaning.

Lions 2.0 Heerenveen gaat daarnaast door met acties voor de voedselbank. Ook is de serviceclub bezig om een actie uit te rollen voor ouderen in Heerenveen. Ieder jaar wordt in Tjaarda een kerstdiner gehouden voor ouderen en een minima. Rond Pasen wil de Lions Heerenveen 2.0 deze doelgroep eveneens in het zonnetje zetten.

Daarnaast kan om mee te helpen de hoge nood bij de Voedselbank Heerenveen te verminderen een voedselpakket worden gedoneerd voor 7,50 euro.

De Lions 2.0 Heerenveen sponsorde zelf al honderd voedselpakketten en heeft het bedrag dat normaal gespendeerd wordt aan vergaderingen eveens gedoneerd. 

Doneren kan via www.lionsheerenveen.nl of door geld over te maken op NL44RABO0170775135 onder vermelding van actie voedselbank.