FOTO’S | Vermaning Horecaservice uit Oudehaske bezorgt vleespakketten bij de Voedselbank Heerenveen

HEERENVEEN Vermaning Horecaservice uit Oudehaske heeft vrijdagochtend voor driehonderd kilo aan vleespakketten bezorgd bij de Voedselbank Heerenveen. Dat betrof een gezamenlijke actie met de Lions Heerenveen e.o.

Herman Spruijt, voorzitter van de Voedselbank Heerenveen, nam de producten maar wat dankbaar in ontvangst. De voedselbank kampt vanwege de huidige tijd met een groeiend aantal klanten. Daarnaast is er veel behoefte om iedereen van genoeg en gezond voedsel te kunnen voorzien. Terwijl er ook naarstig wordt gezocht naar vrijwilligers.

Volgende week vrijdag ontvangt de voedselbank uit handen van René de Jong van Sally groente- en fruitpakketten.

,,In deze Coronatijd willen we een aantal acties opzetten en uitvoeren. Dat doen we samen met steun en inzet van lokale bedrijven. Zelf hebben we in totaal zesduizend euro beschikbaar gesteld. We hopen met het inzamelen van geld nog meer acties op te kunnen zetten”, zegt Remco van der Weide, voorzitter van de Lions Heerenveen e.o.

Doneren kan onder vermelding van ‘Heerenveen tegen corona’ op rekeningnummer NL58 RABO 0326 4144 87 ten name van de Lions Club Heerenveen e.o.