Modres kledingreparatie pakt uit bij viering 5-jarig bestaan

HEERENVEEN Modres kledingreparatie van Ali Sepet bestaat 1 juni vijf jaar. Dat wordt zaterdag de hele dag gevierd in de winkel aan de Lindegracht.

Daarnaast geldt de hele maand juni een korting van 25 tot 30 procent op kledingreparatie en op stomen en wassen bij Modres, waar ook de inrichting is veranderd. Zo is het reparatiegedeelte nu naast de kassa geplaatst, in plaats van er tegenover. Op die vrijgekomen plek zijn nu wandrekken voor kleding geplaatst.

De officiële heropening van de winkel die begin februari werd getroffen door een verwoestende brand is rond augustus. Ondertussen is Modres alweer enige tijd geopend. Daarnaast kan er vanaf 2 juni ook weer met de pin worden betaald.

Verder geldt er een korting op de huidige voor mondkapjes en levert Sepet nu ook op maat verstelbare mondkapjes en mondkapjes met daarin een filter.

Ook beschikt Modres vanaf 15 juni ook weer over een grote industriële wasmachine en droger om te kunnen was en stomen voor onder andere bedrijven, horeca en scholen.

Sepet: ,,Ik ben heel Heerenveen dankbaar voor hun hulp na de brand. Vandaar dat een maand lang korting geldt.”