Werk Liesje van den Berk en Gerben Dirven te zien bij Galerie Getekend

HEERENVEEN Galerie Getekend uit Heerenveen toont van 7 juni tot en met 16 augustus werk van Liesje van den Berk en Gerben Dirven.

Van den Berk tekent en ‘kneedt’ de potloodlijnen op papier tot ze tastbaar zijn, waarbij ze contouren weglaat. Haar observaties van de constante beweging van objecten, mens en omgeving en geluiden, leiden tot werk waarin ze het ongrijpbare en de vergankelijkheid van aanwezigheid probeert te visualiseren. Schaduw en licht dansen over het papier en laten zo tijd en ruimte voelen en horen.

Dirven tekent met houtskool op papier. In zijn werk maakt hij gebruik van muzikale middelen zoals ritme, muziek, en orkestratie. Door het gebruik van perspectief en organische structuren laat het beeld zich ook figuratief interpreteren als een landschap met graspollen, bomen, onweerswolken of misschien wel kolkend water.

De Galerie is gevestigd aan de stationsstraat 6 en is open op vrijdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur en is daarnaast geopend op afspraak

Er mogen maximaal drie bezoekers tegelijkertijd in de galerieruimte aanwezig zijn. Voor meer informatie zie www.galeriegetekend.nl.