Dansstudio HIER! maakt trainen in coronatijd mogelijk

HEERENVEEN Dansstudio HIER!, onderdeel van Fitness HIER!, heeft ervoor gezorgd dat leerlingen op de locaties in Heerenveen, Wolvega en Tuk toch kunnen trainen in coronatijd.

Hoofddocent Tahnee Masela en Marion Nagelhout, hoofd afdeling dans en musical en eigenaar van Fitness HIER!, bieden niet alleen onlinetrainingen aan. Ook wordt op maandag, woensdag en vrijdag buiten les gegeven.

Voor komen seizoen is een team samengesteld met dansers die professionele danservaring hebben bij tv-programma’s zoals: DanceDanceDance in Nederland en Groot-Brittannië, The Voice of Holland, So You Think You Can Dance, Holland’s Got Talent, Ladies of Soul en bij bekende artiesten waaronder Glennis Grace, Trijntje Oosterhuis, Jandino en Timor Steffens.

De docenten Fabian Weijdema, Mees Mulder, Justin Dion, Julian Vreeling en de nieuwe dansdocenten vanuit Sportinn Danique Los en Janita Kist-Kuiper slaan samen met Tahnee en Marion een nieuwe weg in om de grootste dansschool te worden van Noordoost-Nederland. Het docententeam reist dagelijks vanuit Haarlem, Rotterdam en Arnhem naar Noord-Nederland om daaraan te werken.

Lesrooster

Ook komt er onder andere een nieuw lesrooster met een groot aanbod in stijlen op het hoogste niveau. Verder komen er een: projectenteam, talentclass, vooropleiding, intensieve trainingen, workshops van bekende choreografen, musical- en schoolprojecten, recreatielessen, bruiloften en nieuwe wedstrijdteams.

Op de locatie in Tuk worden zaterdag 13 juni audities gehouden. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd of niveau.

Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van Dans HIER! of via Instagram @dansstudiohier.