Team reisgids Lonely Planet maakt magazine over Waddenkust (+winactie)

HEERENVEEN - Het team van de beroemde reisgids Lonely Planet heeft een magazine gemaakt dat geheel is gewijd aan de Waddenkust. In 36 pagina’s neemt Lonely Planet de lezer mee op reis door het schitterende UNESCO Werelderfgoed.

De timing voor het magazine is goed gekozen. Want vanwege het coronavirus blijven veel mensen deze vakantie in eigen land. En waarom zou je ver weg gaan als je eigen regio zoveel moois te bieden heeft. Het Waddenmagazine is voor 5,99 euro te koop bij boekenwinkels en supermarkten.

De Waddenprovincies Friesland en Groningen hebben veel te bieden, zo blijkt uit het magazine: prachtige stranden, pittoreske steden en dorpen en indrukwekkende natuurgebieden.

Lezers van deze krant kunnen meedingen naar een verzorgd weekend Wadden in het Fries-Gronings kustgebied, aangeboden door Visit Wadden.

Lonely Planet is ’s werelds grootste reisgidsenuitgever. In Nederland en België verschijnt het maandelijkse reistijdschrift Lonely Planet magazine. Visit Wadden stimuleert duurzaam toerisme in het Waddengebied en is een samenwerking van Merk Fryslân, Marketing Groningen, Holland boven Amsterdam en ondernemers en natuur- en erfgoedorganisaties.

Meer over het Waddengebied is te lezen op www.visitwadden.nl