FOTO’S | Familie verrast mevrouw Van Wijnen-Goudzwaard uit Heerenveen op 95ste verjaardag op een optreden van het draaiorgel Grote Dorus

HEERENVEEN Mevrouw Van Wijnen-Goudzwaard uit Heerenveen is vrijdag op haar 95ste verjaardag door haar familie verrast op een optreden van het draaiorgel Grote Dorus. Dat gebeurde bij Coornhert State waar zij woont. Ook een gedeelte van de familie was aanwezig. Hieronder een door de familie zelf aangeleverd artikel.

Onze moeder J.C. van Wijnen -Goudzwaard is 10 juli 1925 geboren in Dreischor in Zeeland. Zij was het oudste kind en had ook nog een broer.

Tijdens de oorlog is zij naar Zaltbommel gegaan. Daar ontmoette ze haar man, de heer Van Wijnen,waar ze mee trouwde. Ze kregen twee kinderen. In 1953 verhuisden ze naar Bolsward.
 
Na de pensionering van haar man verhuisden ze naar Oudehorne. Toen ze nog wat ouder werden zijn ze naar De Knipe verhuisd.
 
Na het overlijden van haar man wilde ze naar Heerenveen om er te wonen.  Vorig jaar is ze half december verhuisd naar Coornhert State waar ze goed verzorgd wordt door het verplegend personeel.

Vrijdag hebben we haar 95ste verjaardag gevierd met een gedeelte van de familie.

Als verrassing hadden we het orgel de grote Dorus uit Wolvega geregeld met prachtige muziek, waar ze enorm van heeft genoten.

(Foto's Max van Gelder)