Dans en freerunning workshops in de vakantie

GORREDIJK Omdat deze zomer meer kinderen thuis zitten dan normaal heeft Eijer Producties een speciaal zomerprogramma opgezet met dans en freerunning workshops en een freerunning jam. Deze workshops worden gegeven in Wolvega (4 augustus), Oosterwolde (6 augustus), Heerenveen (11 augustus) en Gorredijk (13 augustus).

Tijdens deze zomeractiviteiten genieten kinderen van een volle middag met verschillende workshops. Zo geeft Janna Eijer een dansworkshop. Eijer is mede-eigenaar van Eijer Producties en choreograaf en docent van de moderne dansgroep Unlimited. Unlimited is tweevoudig Nederlands Kampioen. Ook zijn dansworkshops te volgen van Esther&Remco, zij zijn de levensechte personages van de dansles methode: Leer dansen met Esther en Remco. En hiphop-workshop worden gevolgd door niemand minder dan Chantal de Boer, meervoudig wereldkampioen hiphop en bekend van meerdere dansprogramma’s van tv.

Freerunners, of geïnteresseerden, kunnen een toffe freerunning workshop volgen van Zardy de Haan. Zardy wordt gezien als 1 van de beste freerunners van Nederland en helemaal van het Noorden. Hij is onder meer een vast jurylid van het IFKF, de grootste freerunning wedstrijd ter wereld en hij treedt nog regelmatig op in grote shows en films zoals Dunkirk.

Meer ervaren freerunners kunnen de gehele middag vrij trainen op een speciaal gebouwd parcour. Zardy zal samen metGoku Destina, een andere grote naam in de freerun community, ook scouten naar nieuw talent voor twee freerunning talententeams. Deze twee teams zullen wekelijks extra hard trainen voor shows en wedstrijden en staan onder leiding van Goku en Zardy.

Meer informatie en opgave voor de zomeractiviteiten kan via www.eijerproducties.nl/zomer