Handige telefoon accessoires voor op de fiets

Aangeboden door: Smartphonehoesjes.nl

Corona grijpt nog steeds om zich heen in Nederland en de rest van de wereld, dus een vakantie in het buitenland is voor veel mensen geen optie. Uitjes en vakantie in eigen land zijn daarentegen erg populair dit jaar! Ook in de omgeving van Drenthe, Groningen en Friesland zijn nog prachtige plekken te ontdekken.

Nu veel mensen in Nederland blijven voor hun vakantie, pakken ook steeds meer mensen de fiets erbij. Het is een makkelijk vervoermiddel, je kunt op plekken komen die met de auto lastig te bereiken zijn, het is goed voor je gezondheid en natuurlijk ook beter voor het milieu! Om je fietstochtje op een veilige en leuke manier af te leggen, zijn er een aantal telefoon accessoires die je niet mag missen. Deze accessoires zorgen ervoor dat je zonder kleerscheuren je fietsroute volbrengt. Klinkt goed toch?

Telefoonhouder voor op de fiets

Je ziet het meer en meer voorbij komen en dat is ook niet meer dan logisch. Een telefoonhouder voor op fiets. Dankzij dit handige accessoire hoef je jouw telefoon niet meer vast te houden tijdens het fietsen en voorkom je gevaarlijke situaties. Het is zelfs al een tijdje verboden om met je telefoon in de hand te fietsen! Wanneer je op vakantie bent ook al is het in eigen land, is de kans groot dat je de weg niet kent of een bepaalde route volgt. Middels deze handige houder kun je beide handen aan het stuur houden én tegelijk de route volgen op je telefoon! Op Smartphonehoesjes.nl vind je verschillende soorten houders voor op de fiets. Door het brede aanbod vind je ongetwijfeld een houder die bij je past en kun je veilig op pad!

Telefoonhoesje en screenprotector

Het ligt misschien erg voor de hand, maar het kan nog maar een keer gezegd worden. Een iPhone 12 hoesje of hoesje voor een ander toestel én een screenprotector zijn een absolute must. Een hoesje beschermt de behuizing van je telefoon, maar vangt ook de harde klappen op zodat de hardware aan de binnenkant minder schade oploopt. Met een hoesje heb je vaak ook meer grip rondom je telefoon zodat hij minder snel uit je handen glipt. Een screenprotector is een extra beschermende laag over je beeldscherm. Het display van je smartphone is erg kwetsbaar en heeft zo een barst of kras te pakken. Met een goede screenprotector voorkom je deze schade. Met een goed hoesje en een screenprotector sla je twee vliegen in één klap. Je telefoon blijft er niet alleen mooi uitzien, je gaat ook nog eens torenhoge reparatiekosten uit de weg!

Draadloze oortjes

Ga je graag alleen fietsen? Dan zijn draadloze oortjes superhandig! Je verbindt de oortjes via bluetooth met je telefoon. Je kunt vervolgens je telefoon gewoon in je telefoonhouder of in je broekzak plaatsen en genieten van je favoriete muziek of een leuke podcast. Er zit geen vervelende kabel in de weg, wat het fietsen ook nog eens veiliger maakt. Een musthave accessoire voor iedereen die er graag alleen op uit gaat!

Dus heb je binnenkort een fietstocht op de planning staan, neem dan zeker even een kijkje naar een telefoonhouder voor op de fiets, telefoonhoesje en een screenprotector. Fiets je alleen? Dan zijn draadloze oordopjes ook een absolute aanrader!