Jongerenteam Schoolmaatschappelijk werk Heerenveen en het voortgezet onderwijs houden gratis online webinar Van Ouder naar Coach

HEERENVEEN Het jongerenteam van het Schoolmaatschappelijk werk Heerenveen houdt samen met het voortgezet onderwijs op maandag 5 oktober vanaf 19.30 uur het gratis online webinar Van Ouder naar Coach.

Bij het webinar gaan diverse sprekers in op vragen zoals hoe pubers te ondersteunen bij schooltaken en hoe kinderen gemotiveerd te houden. Ook worden praktische leertips gegeven.

Het webinar wordt gegeven in het kader van de Week van de Opvoeding. Voor aanmelden zie forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=x16IXM_GuUWsTPZX-oKEX7DhveOGXWxJkGGFFuwMDd1UMEFRTTdKTDAxRDRSUzc4MkhXVktHN045Ri4u.

Inschrijven kan tot en met donderdag 1 oktober. Op de dag van het webinar wordt een deelnamelink verstuurd.

Het jongerenteam is werkzaam op: OSG Sevenwolden, Kei College, Bornego en het Nordwin in Heerenveen en biedt samen met het onderwijs ondersteuning aan leerlingen in hun welzijn op school en daarbuiten.

Voor meer informatie kan gemaild worden naar p.steneker@ggdfryslan, evandermolen@smwh.nl of w.hoekstra@caleidoscoopheerenveen.nl.