Kindercoach Marjon van der Werf te gast bij de bibliotheek Heerenveen met lezing over het puberbrein

HEERENVEEN Marjon van der Werf van Kindercoach Marjon geeft maandag 12 oktober vanaf 19.30 uur in de bibliotheek Heerenveen een lezing over het puberbrein.

Van der Werf: ,,Pubers kunnen behoorlijk lastig zijn om mee om te gaan voor zowel ouders, als anderen. Ik heb ervaren dat kinderen die moeilijk gedrag vertonen, dit als signaal gebruiken om hulp te vragen.”

In haar loopbaan in het onderwijs kwam de kindercoach er naar eigen zeggen achter dat haar passie bij het coachen van kinderen ligt. Ondertussen werkt zij sinds tien jaar met kinderen van 16 jaar en ouder.

,,Ik ga vooral probleemoplossend te werk, maar kijk ook naar de oorzaak van het probleem. Volwassenen hebben de taak om de wispelturige puber goed te begeleiden, te begrijpen en ermee in contact te blijven. Loslaten en goed begeleiden is dan de uitdaging”, zegt Van der Werf, die tijdens de lezing tips en adviezen geeft.

Aanmelden voor de lezing kan in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48, via bmf.nl/puberbrein en via 0513-626675.

De toegang bedraagt 3,50 euro voor leden van de bibliotheek en vijf euro voor niet-leden. De toegangsprijs is inclusief koffie of thee.