Mogelijk twee Reünieconcerten Heerenveen in 2021

Dat het Reünieconcert Heerenveen eind oktober 2020 niet door kan gaan zal voor niemand een verrassing zijn.

De organisatie deelde de redactie mee dat zij mogelijkerwijs in 2021 twee concerten organiseert. Mocht het met de immunisatie van het coronavirus de goede kant op gaan dan kan vrijdag 26 maart alsnog een concert plaatsvinden.

In januari 2021 valt dat besluit. Mocht het niet kunnen dan is er een alternatief vrijdag 19 maart bij het Hof van de Koning. In samenwerking met hen organiseren ze dan een muziekevenement met mogelijk een beperkt aantal mensen, waaronder eerdere kaartkopers van het Lenteconcert van 20 maart jongstleden. Uiteraard wordt ook dan weer rekening gehouden met alle restricties die in die periode gelden. Nadere informatie over programma en doorgang volgen nog.

Lukt ook dit niet, dan gaan ze er gevoeglijk van uit dat vrijdag 29 oktober 2021 het jaarlijkse evenement bij het Abe Lenstra Stadion wel doorgang kan vinden. Het programma zal dan het thema `British Invasion`zijn. Samengesteld met bands die menige successen in de eerste periode van de Britse popgeschiedenis behaalden, buiten de Beatles en de Stones.

Het zal dan gaan om bands als the Who, the Kinks, the Animals, the Small Faces en the Hollies en andere songs uit die roerige jaren `60 tot begin `70. Volg de berichtgeving in de pers of de site www.reunieconcertheerenveen.nl