Radio Camataru aan vooravond 100ste uitzending supporterspodcast SC Heerenveen

HEERENVEEN Radio Camataru zendt vanaf dinsdagochtend de 100ste SC Heerenveen-supporterspodcast uit. In de online-uitzending wordt wekelijks gesproken met fans, (oud-)spelers, bestuurders en journalisten over de laatste wedstrijden en nieuws rondom SC Heerenveen.

Afgelopen week was technisch manager Gerry Hamstra nog te gast om ruim een uur te praten over de afgelopen transferperiode. In de komende jubileumuitzending is Jan Paul van Hecke te gast om onder meer te praten over het duel met Ajax. De presentatie is afwisselend in handen van Marcel Koppers en Hielke Biemond, aangevuld met vaste sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen.

,,Ruim twee jaar geleden zijn we begonnen met Radio Camataru, simpelweg omdat het gewoon leuk is om met andere fans over voetbal te praten", zegt presentator Marcel Koppers.

,,Naar verloop van tijd kregen we steeds meer aandacht en konden we ook bekende namen uitnodigen. Zo zijn onder anderenFoppe de Haan, Riemer van der Velde en Gertjan Verbeek al bij ons te gast geweest."

,,We merken vooral dat twintigers en dertigers naar ons luisteren, maar de uitzendingen zijn net als een radioprogramma en voor iedereen te beluisteren", verduidelijkt Hielke Biemond.

Radio Camataru (met een knipoog naar cultheld Rodion Camataru) verschijnt iedere dinsdag op podcast-apps zoals Spotify en iTunes. Daarnaast is de uitzending te beluisteren via de website FeanOnline.nl.