Stichting Present Heerenveen houdt pakkettenactie rond Kerst voor minima in de gemeente Heerenveen

HEERENVEEN De stichting Present Heerenveen houdt een pakkettenactie voor gezinnen in de gemeente Heerenveen die op de armoedegrens leven.

Vrijwilligers bezorgen namens de stichting in de week voor Kerst een pakket met non-foodartikelen zoals wasmiddel, tandpasta, luiers, artikelen voor persoonlijke hygiëne bij minimuma. De gezinnen worden aangemeld door hun hulpverleners. 

Wie zelf een pakket wil samen stellen als gezin, een groep vrienden, collega’s, buren of alleen of hulpverlener is en een huishouden wil aanmelden, kan terecht op www.presentheerenveen.nl/decemberactie

Bij vragen kan contact op worden genomen met coördinator Amo Draijer, te bereiken via amo@presentheerenveen.nl of 06-39541565.

Over Present

De Stichting Present Heerenveen helpt mensen die hulp nodig hebben door vrijwilligers in te zetten. Dat kan praktische hulp zijn, maar ook hulp op het sociale vlak zoals een gezellige activiteit of een stukje persoonlijke aandacht. 

Vanwege de coronamaatregelen worden dit jaar pakkettenacties opgezet. Meer informatie over Present is te vinden op www.presentheerenveen.nl.