Domenica van de Geer uit Heerenveen staat drie uur lang op een verhoging voor de stichting MIND bij ‘The last man standing @home’

HEERENVEEN Domenica van de Geer uit Heerenveen doet zaterdag 31 oktober samen met drie anderen bij haar thuis aan de Kwartelstraat 1 mee aan ‘The last man standing @home’ van de stichting MIND. De deelnemers die in de voortuin staan, kunnen ook worden aangemoedigd.

Normaal gesproken staan bij het evenement van MIND gemiddeld driehonderd mensen zes uur lang elk op een paal boven hetzelfde water, om geld op te halen om de hulpverlening te verbeteren en het taboe rondom jongeren met psychische problemen te doorbreken.

Vanwege de coronatijd staan de deelnemers nu thuis op een paal. ,,En dan geen zes, maar drie uren. De drie uren durende actie wordt uitgezonden via een livestream. Daarna stopt het landelijke evenement. Wij gaan dan door en staan geen drie, maar zes uur op een verhoging”, zegt Van de Geer over de @home-versie die stichting MIND er voor de gelegenheid van heeft gemaakt.

De stichting MIND wil psychische problemen voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen door: informatie te bieden, onderzoek te doen, projecten uit te voeren, actie te voeren en hulp te bieden middels een hulplijn.

Zie mindkorrelatie.nl.

Doneren voor de actie van Domenica van der Geer kan via www.doemeemetmind.nl/team/team-domenica.