Bibliotheek Heerenveen houdt gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden

HEERENVEEN De bibliotheek Heerenveen houdt dinsdag 10 november van 10.00 tot 12.00 uur een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden.

Tijdens de bijeenkomst in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen staat netwerken centraal en gaan de deelnemers aan de slag met interactieve oefeningen om sollicitatievaardigheden te vergroten.

De werkzoekenden delen onderling kennis en ervaring en benoemen hun sterke punten en kernvaardigheden. Ook leren ze hun werkervaring concreet te beschrijven in een CV. Daarnaast worden concrete handvatten aangereikt om een goed CV op te stellen.

Samenwerking

Deze workshop is tot stand gekomen vanuit een samenwerking de landelijke community voor werkzoekenden JobOn en de Koninklijke Bibliotheek. Met behulp van de verschillende werkvormen geven zij netwerkbijeenkomsten, waarbij samenwerken centraal staat.

Het doel van de bijeenkomsten is het leggen van nieuwe netwerkcontacten en het krijgen van adviezen om verder te komen in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Van tevoren aanmelden voor de netwerkbijeenkomst is noodzakelijk en kan via bmf.nl.