Leerwerkloket Fryslân te gast bij Walk&Talk in de bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN De bibliotheek Heerenveen houdt dinsdag 24 november een Walk&Talk. Ditmaal is het Leerwerkloket Fryslân te gast.

De bijeenkomst is van 10.00 tot 12.00  uur. Deelname is gratis, koffie en thee staan klaar. Vooraf aanmelden kan via bmf.nl/agenda/walk-talk of in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 en is noodzakelijk. 

De adviseurs van het Leerwerkloket voeren loopbaan- en arbeidsmarktadviesgesprekken. Ze nemen competentietesten af, helpen bij het maken van een cv en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken. 

Daarnaast bouwen ze mee aan de totstandkoming van regionale leerwerktrajecten met ondernemers. Ook weten ze welke financiële regelingen er zijn. Het Leerwerkloket is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. De dienstverlening is kosteloos en vrijblijvend.

Maandelijkse 'koffiepauze'

Walk&Talk is de maandelijks terugkerende ‘koffiepauze’ voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, ongeacht ervaring, opleiding en leeftijd.

Iedere maand zijn er gastsprekers aanwezig die vertellen over succesvol solliciteren en die de deelnemers voorzien van praktische tips.