FOTO’S | Online wijnproeverij Ladies Circle Heerenveen i.o. en De Wijnschuur levert 1494,46 euro op voor het Foppe Fonds

HEERENVEEN De gezamenlijke online wijnproeverij van de Ladies Circle Heerenveen i.o. en Laura van den Akker van De Wijnschuur heeft 1494,46 euro opgeleverd voor het Foppe Fonds.

Dinsdag is de cheque overhandigd aan het Foppe Fonds. Dat gebeurde door ‘in te breken’ op de digitale bestuursvergadering van het goede doel dat zich inzet voor jongeren voor wie sporten niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat ouders door financiële omstandigheden hun kind niet kunnen laten sporten.

De digitale wijnproeverij vond plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 november via ZOOM.

De Ladies Circle is een serviceclub met als doel het creëren van vriendschappen en het steunen van goede doelen. Met de actie wilde de serviceclub mensen een gezellige avond thuis aanbieden in coronatijd en tegelijkertijd een goed doel steunen.

,,In eerste instantie was het idee de wijnproeverij op locatie te houden, maar gezien de huidige maatregelen wordt het digitaal gehouden. Een nieuwe uitdaging”, zegt Ellen Lammerink, voorzitter van de Ladies Circle Heerenveen i.o. De serviceclub telt sinds de oprichting ondertussen twaalf ondernemende vrouwen onder de 45 jaar.