Wat zijn poloshirts met lange mouwen?

Aangeboden door: poloshop.com

Poloshirts zijn van het weer afhankelijk. In de zomer zijn poloshirts ideaal. Een heerlijk shirt met een fijne stof stof en met korte mouwen. Maar wanneer het herfst of winter wordt, is het poloshirt vaak te koud. Elke man die graag poloshirts draagt, zou dit ook graag in de winter blijven doen. Het poloshirt met lange mouwen is hiervoor de oplossing.

De polo’s met lange mouwen lossen het korte mouw shirt in de zomer af en voorzien iedere man in de winter van een eigenzinnige en smaakvolle look. Toch heeft het lange mouwen poloshirt een lange tijd een lage populariteit gehad. Inmiddels is dat verleden tijd. Lees alles over de voordelen van een polo shirt met lange mouwen in dit artikel.

Wat is een lange mouwen poloshirt?

De betekenis van een heren polo betekent: dun kledingstuk voor de romp dat twee korte mouwen en een kraag bevat. De normale polo heeft natuurlijk een T-vorm. Net als een T-shirt. De lange versie van het polo shirt valt eigenlijk niet onder de categorie poloshirts.

Het draagcomfort van een polo met lange mouwen is fantastisch. De methode van weving zorgt hiervoor. Deze is hetzelfde als de meeste korte mouwen poloshirts. Een Piqué- of jersey weving zorgt ervoor dat de polo’s zacht zijn en ademen. Piqué is een stukje minder stug van structuur waardoor er meer lucht doorheen komt. Het breien zorgt er voor dat elk shirt mee vormt met het lichaam. Bovendien staat het poloshirt erom bekend dat het een ultieme mate van vochtopname heeft. Daarom kun je de lange mouwen poloshirts gerust tijdens het sporten dragen.

Hoe draag je een lange mouwen poloshirt?

De basis voor een ontwerp van lange mouwen polo’s is dat ze goed warmte behouden, maar er alsnog stijlvol uitzien. Het is natuurlijk mogelijk een polo met lange mouwen te dragen in de winter, maar vaak wordt hierbij ook een trui of pullover gedragen om geen kou te vatten.

Normaal is het zo dat bij het dragen van een lange mouwen polo geen kleding eroverheen wordt gedragen. Echter is dat niet de regel: in de winter kun je er prima een extra trui overheen dragen. Lange mouwen poloshirts zijn voor informele gelegenheden altijd geschikt, maar kijk bij formele gelegenheden uit dat het shirt niet te druk overkomt.

Wat maakt een lange mouwen poloshirt speciaal?

Tot dusver is alleen vastgesteld dat lange mouwen poloshirt handig zijn voor de koude maanden. Echter, je kunt er voor kiezen om ze in de warme maanden dragen. De wevingen van het shirt zorgen er voor dat ze goed lucht doorlatend zijn. Transpireren in de zomer is dus geen probleem. Wat wel fijn is (en stijlvol), is dat je een lange mouwen polo kunt opstropen. Hiermee houd je het shirt luchtig en zie je er alsnog stijlvol uit. Er zijn talloze lange mouwen poloshirts op de markt. Een van de specialisten, poloshop.com, helpt je graag bij het aanschaffen van jouw nieuwste aanwinst op gebied van een poloshirt poloshirts. Neem eens een kijkje op de website!