Dak aan de beurt bij afwerking nieuwe Heerenhage

HEERENVEEN Er wordt eerdaags begonnen met de afwerking van het dak van het nieuwe Heerenhage in Heerenveen. De benodigde materialen ervoor liggen ondertussen klaar.

Medio december werd het hoogste punt bereikt van de nieuwe flat waarvan de bouw begon op 7 januari van het afgelopen. De planning is dat het nieuwe Heerenhage wordt opgeleverd voor 1 juni.

Op de locatie van de voormalige serviceflat waarvan de sloop in november 2018 startte komen 126 appartementen. Dat waren er in het voormalige Heerenhage 230. Daarnaast blijft de naam Heerenhage bestaan.

Bewoners

Als de bouw gereed is, kunnen bewoners er meteen terecht. Als eerste hebben bewoners de keus om terug te keren, die vanuit Heerenhage tijdelijk naar Aldlânstate in Leeuwarden zijn verhuisd.

Vanaf februari staat verhuur open voor andere belangstellenden die zich al hebben gemeld.

Ook komt er een vrij toegankelijke tuin. Die krijgt volgens ontwerper Marnix Tavenier aan de buitenkant een landelijk karakter en aan de binnenkant een parkstructuur, met een omloopzone.

Belangstellenden voor een appartement in Heerenhage kunnen mailen naar servicepunt@rendantgroep.nl of contact opnemen via 058-288 33 23.