Jaarlijkse magazine CultuurF[e]an met cultuuraanbod uit de gemeente Heerenveen valt eerdaags op de mat

HEERENVEEN Het magazine CultuurF[e]an verschijnt donderdag 28 januari huis-aan-huis in de gemeente Heerenveen. Wethouder Hedwich Rinkes ontving vrijdag alvast het eerste exemplaar uit handen van Janita Baron van het Cultuurplein.

Het magazine zit volgende week bijgesloten in de Heerenveense Courant en is een uitgave van de samenwerkende culturele partners, die met het magazine cultuur in de gemeente zichtbaar willen maken.

In het magazine komen ditmaal Hanno en Elina de Vries, Dansen in Friesland, Ferdivedaasje Jobbegea, Las Bandidas en melklokaal voor hedendaagse kunst aan bod.

Medewerking is er door Lida Dijkstra die een fijne Friese column schreef. Ook vaste interviewer en schrijver Dennis van Galen leverde een bijdrage met zijn eerste vrije verhaal.

Verder vertellen vier medewerkers wat het voor hen betekent om bij de culturele instellingen te werken en staan er foto’s in van de hand van wethouder Jaap van Veen.

Als de coronamaatregelen het toelaten is het magazine ook verkrijgbaar bij de vier culturele partners: Bibliotheken Mar en Fean, Posthuis Theater, Museum Heerenveen en Ateliers Majeur.