Na de Happy Stones Heerenveen nu ook ‘jacht’ op cultuurcans, met kans op prijzen

HEERENVEEN Iedereen die dat wil kan vanaf donderdag 28 januari op zoek naar cultuurcans in de hele gemeente Heerenveen. Dat zijn beschilderde graffiticans van graffitikunstenaar The Echo One.

De kunstenaar heeft tal van cans bespoten met daarop de logo’s van het Cultuurplein en de culturele instellingen. Wie een cultuurcan vindt, dingt mee naar prijzen en kan hem weer verstoppen voor een ander.

De foto met een hint naar de locatie van een can verschijnt op de Facebook- en Instagrampagina van het Cultuurplein Heerenveen.

Wie een cultuurcan vindt, wordt gevraagd een selfie te maken en op zoek te gaan naar een nieuwe verstopplek voor de can. Dat moet een mysterieuze foto zijn met een hint naar de nieuwe locatie.

Beide foto’s, de selfie en de verstopplek, moet geplaatst worden op de eigen sociale media met de #cultuurcan en de tag @CultuurpleinHeerenveen.

De te winnen prijzen worden beschikbaar gesteld door de culturele partners: Museum Heerenveen, Bibliotheken Mar en Fean, Posthuis Theater en Ateliers Majeur.