Virtuele supportersactie #ikbindrby gelanceerd rondom halve finale beker tussen SC Heerenveen en Ajax

HEERENVEEN Daniël Bokma en Albert Veen zijn samen met supportersvereniging FeanFan van SC Heerenveen de actie #ikbindrby gestart voor de halve finale van de beker thuis tegen Ajax op 3 maart.

Met de actie willen de initiatiefnemers het Abe Lenstra Stadion virtueel uitverkopen en daarmee de club steunen. Supporters die een kaartje kopen kunnen zich aanmelden voor een online meeting, die wordt op een aantal momenten in het stadion op het scherm vertoond. Via de online meeting staan fans in verbinding met alle andere supporters en op enkele momenten met de spelers in het stadion. De wedstrijd zelf is thuis te bekijken via het open kanaal van ESPN.

Kaarten zijn voor vijf euro te koop via de website ticketing.sc-heerenveen.nl. Wie een kaartje koopt maakt ook kans op een prijs. Te winnen vallen: vijf wedstrijdshirts met alle handtekeningen van de spelers erop, gesigneerde keepershandschoenen van Erwin Mulder, de voetbalschoenen van Joey Veerman waarmee hij scoorde tegen Feyenoord en vijf replica wedstrijdballen daarop de handtekeningen van alle spelers.

Wie bij de online meeting wil kan een mail met het bewijs van het ticket sturen naar info@feanfan.nl. Vlak voor de wedstrijd krijgen de deelnemers een inloglink om samen met de andere supporters de wedstrijd te beleven.