FOTO’S | Actie Heel Heerenveen bakt van de Lions Heerenveen 2.0 levert meer dan 800 taarten en andere baksels op voor medemens

HEERENVEEN De actie Heel Heerenveen bakt van de Lions Heerenveen 2.0 heeft meer dan achthonderd taarten en andere baksels opgeleverd voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bij de actie kon iedereen een taart of wat anders lekkers bakken voor de medemens.

Na de oproep volgden 270 aanmeldingen van inwoners van Heerenveen die graag een baksel voor een ander wilden maken.

Daarnaast ging de Brownies&downieS aan de slag met het maken van tachtig brownies. Terwijl de bakkers Lenes, Verloop en Boonstra gezamenlijk 480 taarten voor de bewoners van woonzorgcentra maakten. Die zijn door de Lions, een serviceclub van ondernemers, coronaproof rondgebracht bij de verrraste bewoners van de woonzorgcentra.

De taarten en brownies zelf werden eerder coronaproof afgeleverd bij een drive through in de parkeergarage onder een kantorencomplex aan De opslach in Heerenveen.

Wedstrijd

De amateurbakkers kunnen bij de actie een prijs winnen. Zij maken daarop kans door een foto van hun creatie op Facebook te plaatsen, waarna de jury bestaande uit bakkers deze beoordelen.

Lees ook: Lions Heerenveen 2.0 houdt op weg naar Pasen goededoelenactie Heel Heerenveen bakt