Lennard Heida zet Kapsalon Anneke Heida Haarmode verder als Lenn Heida Barbershop: ‘Droom uitgekomen’

HEERENVEEN Lennard Heida heeft onlangs Kapsalon Anneke Heida Haarmode van zijn moeder overgenomen.

Hij zet de kapsalon aan de Burgemeester Falkenaweg 92 in Heerenveen verder onder de naam Lenn Heida Barbershop en richt zich daarmee op heren en kinderen.

Eerder werkte Heida bij diverse andere kappers waaronder bij De Bruin en Cho in Lemmer en als laatste bij zijn moeder, die 35 jaar lang eigenaresse was van Kapsalon Anneke Heida Haarmode. ,,Nu was het tijd voor mij om de zaak over te nemen. Ik heb altijd al gedroomd van een eigen zaak en nu komt mijn droom eindelijk uit.”

De kapper leerde het vak aan de Barberschool Amsterdam. Daar werd hij opgeleid tot allround barbier en specialiseerde zich daarna in het knippen van heren.

Specialiteiten

,,Mijn specialiteiten zijn alles op gebied van herenkapsels, van kort tot lang haar en alles wat er tussenin valt. Daarnaast knip, trim en scheer ik ook de baarden en kan ik deze desgewenst een strakke vorm geven.”

Omdat een openingsfeest er vanwege de coronatijd niet inzit, houdt de kapsalon tot en met 5 mei een actie waarbij vijfentwintig procent korting geldt op alle behandelingen.

Voor het maken van een afspraak met de Lenn Heida Barbershop kan ge-appt of gebeld worden naar 06-28971142. Bellen kan ook via 0513-628406.

Zie ook de Facebookpagina Lenn Heida Barberhop en Instagram @Lenn Heida Barbershop.