Wat wordt jouw eerstvolgende grote aankoop?

Aangeboden door: abnamro.nl

We hebben allemaal zo onze dromen, ook als het gaat om grote of luxe aankopen. De een wil al van jongs af aan ooit een eigen motorboot bezitten, de ander richt zijn pijlen op de aanschaf van een prachtig kunstwerk van zijn favoriete kunstenaar. Best afwisselend dus, maar toch is er een aantal producten die bij veel mensen steevast bovenaan hun wensenlijstje prijkt.

In dit artikel bespreken we er een paar. Zit jouw droomaankoop er toevallig ook tussen?

Een nieuwe motor of cabriolet

Zo gauw het zonnetje weer tevoorschijn piept en de temperaturen stijgen, zie je ze ineens van alle kanten aan komen rijden. De een op een stoere Harley Davidson, de ander in een spiksplinternieuwe cabriolet. Echte luxeproducten dus waar je even heerlijk mee kunt genieten in de buitenlucht. Met lange tochten door ons prachtige Nederland of gezellig een rondje in de buurt van je woonplaats. Droom jij ook al jaren van zo’n aankoop, maar heb je nog steeds niet voldoende euro’s bij elkaar? Misschien dat er door middel van het lenen van geld wel ineens meer mogelijkheden zijn.

Een zeil- of motorboot

Waar de een het heerlijk vindt om over wegen en straten te rijden, zweert de ander juist bij varen op het water. Wel zo leuk als je daar dan ook je eigen bootje voor hebt. Of het nu gemotoriseerd of via de wind in de zeilen is: varen op het water is voor veel mensen het mooiste wat er is. De droom om zelf over zo’n boot te beschikken is vaak al op jonge leeftijd ontstaan. Het geeft een ultiem gevoel van vrijheid als je met je eigen boot over het water vaart.

Een complete mancave

Ook voor zaken in of bij je eigen huis kun je grootse dromen hebben. Er zijn genoeg mannen die een eigen kamer hebben gecreëerd of een deel van de garage hebben ingenomen. Sinds een aantal jaren noemen we zo’n ruimte een heuse mancave: een plek waar je als man (maar ook als vrouw, dan wel in je eigen woman- of girlcave) heerlijk de dingen kunt doen die je leuk vindt. Van plaatjes draaien op je platenspeler tot aan een potje biljarten met een eigen barretje binnen handbereik. Dat kan alleen, maar natuurlijk ook prima met een groepje vrienden.

Een zwembad in de tuin

Als kind droomde je er misschien wel van om ooit een eigen zwembad in je tuin te hebben. Maar als je dan volwassen en dus ouder wordt, merk je dat er eerst andere dingen belangrijk zijn. Nieuwe meubels, een mooi aangelegde tuin… pas als dat soort zaken allemaal goed geregeld zijn, begint het bij de meesten toch weer te kriebelen. Dus ook een eigen zwembad in de tuin is iets dat heel veel mensen nu op hun verlanglijstje hebben staan.

En hoe zit het bij jou? Wordt jouw volgende grote aankoop ook een van deze zaken of heb je iets anders waar je al jarenlang van droomt en voor spaart?