Terre des Hommes Heerenveen zoekt penningmeester en winkelmedewerkers

HEERENVEEN Terre des Hommes Heerenveen is op zoek naar een penningmeester en naar winkelmedewerkers. Het betreft vrijwilligersfuncties.

Vanwege het vertrek van de huidige penningmeester is de kringloopwinkel van Terre des Hommes in Heerenveen op zoek naar een opvolger. De penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële administratie van de winkel. Ook iedereen die het leuk vindt om een dagdeel per week of per veertien dagen in de winkel te werken is welkom.

Reageren kan via winkel.heerenveen@tdh.nl of door uw gegevens achter te laten in de winkel. Zie ook www.vrijwilligerswerkheerenveen.nl.

Over

De winkel aan de Gedempte Molenwijk 57 in Heerenveen bestaat sinds 2008. Sindsdien is er met de verkoop van tweedehands spullen in totaal 230.000 euro bijeengebracht voor projecten om kwetsbare kinderen te beschermen.

Terre des Hommes zet zich met bijna 2000 vrijwilligers in Nederland in om kinderuitbuiting wereldwijd te stoppen. Zij doen dit onder andere in de circa 40 kringloopwinkels die ons land telt.