Voormalig dominee Bouke van Brug publiceert eerste boek

OUDESCHOOT Dominee Bouke van Brug, die in januari 2020 vanwege zijn pensionering afscheid nam bij de Protestantse Wijkgemeente Heerenveen-Zuid, heeft zijn eerste boek gepubliceerd.

In het boek ‘Kleur bekennen’ staan niet alleen tips over hoe bijvoorbeeld een passende opening te vinden voor bijvoorbeeld kerkelijke vergaderingen, ook kan het volgens Van Brug handig zijn voor andere vormen van samenkomsten binnen of buiten de kerk en een leidraad bieden voor: huiskamergesprekken, bijbelkringen, clubs en verenigingen.

Daarnaast komt persoonlijke bezinning en meditatie aan bod. Verder staan er zelfgeschreven gedichten in bij ieder hoofdstuk.

Het boek kost 12,95 euro en kan besteld worden via vanbrug@upcmail.nl of door een whatsapp: te sturen naar 06-30751393 onder vermelding van het aantal exemplaren, naam en adres.

Van Brug zelf was eerst van 1984 tot 1990 stafmedewerker bij Youth for Christ Nederland, waarna hij tot 2006 voorganger was bij de Vrije Evangelische Gemeente in Nijverdal. Tot aan zijn pensionering in 2020 was hij vervolgens voorganger bij de Protestantse gemeente Heerenveen.