Overzicht programma Posthuis Theater Heerenveen

Het Posthuis Theater uit Heerenveen toont de komende tijd onder andere ‘The Last Waltz’ van Het Groot Niet Te Vermijden, ‘Tis hier geen hotel’ van Ellen Dikker, Hanneke Drenth & Dianne Liesker en ‘Het Rondom Vandaag concert’ van Elske DeWall en Vangrail.

De voorstelling The Last Waltz is te zien op donderdag 23 september vanaf 20.15 uur. Met deze voorstelling viert Het Groot Niet Te Vermijden hun afscheid. De vraag is echter of zij alle creatieve invallen in deze laatste theatervoorstelling gepropt krijgen. 

Op vrijdag 24 september is vanaf 20.15 uur ‘Tis hier geen hotel’ te zien. In deze voorstelling laten de cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. 

Het Rondom Vandaag concert is te zien op zaterdag 25 september vanaf 20.15 uur, met de Friese artiesten Elske DeWall en Vangrail. Eerder dit jaar, op 18 juni, stonden ze ook al samen op het buitenbalkon van het Posthuis Theater. 

Kaarten voor de voorstellingen zijn te bestellen via www.posthuistheater.nl en 0513-619494.