Let’s go oversized!

Aangeboden door: sans-online.nl

Tegenwoordig is de oversized blouse niet meer weg te denken uit het Nederlandse modebeeld. De blouse bestaat er in honderden kleuren en maten, kan tot aan je knieën vallen en of er nou stipjes, bloemetjes of een effen print op staat? Niets is te gek!

De blouse kan worden gecombineerd met een jeans of pantalon, maar zelfs met een spencer of jurkje zijn er mooie combinaties mogelijk. Als er zoveel mogelijkheden zijn, hoe weet je dan hoe je jouw blouse mooi moet combineren? Hier onder, vind je vier opties die jou een eindje op weg kunnen helpen!

Jeans

Een oversized witte of lichtblauwe blouse kan je stoer combineren met een mooie spijkerjeans. De blouse kan je aan de voorkant iets in je jeans stoppen en er een leuke dunne riem bij om doen. Als je er een mooi paar sneakers bij aan trekt, heb je een ontzettend sportief outfitje welke ook goed door kan voor een kantoorlook! Hoewel je de sneakers dan misschien liever inruilt voor een paar pumps.

Jurkje

Stel je voor, het is een zonnige zomeravond en je loopt langs de boulevard in Spanje. Hoewel het de hele dag al meer dan 25 graden is, kan het ’s avonds nog best afkoelen… Een jasje is te warm en een vestje misschien geen mooie combinatie voor op jouw zomerse jurkje! What to do? Een open oversized blouse natuurlijk! Bij een jurkje kan je de oversized blouse erg mooi open dragen. Zo kan je bijvoorbeeld een blouse met print aan op een effen jurkje, of natuurlijk andersom. Als je de blouse nou té oversized vindt vallen wanneer je deze open draagt, kan je hem altijd met een knoop vast maken aan de onderkant.

Spencer

Naast dat de oversized blouse niet meer weg te denken is, maakt de oude vertrouwde spencer ook meer en meer zijn opmars in ons mooie landje. Gelukkig gaan deze twee kledingstukken hand in hand! Witte blouse, zwarte spencer en een zwarte broek: smart-casual ready! Je zou ook voor een wat langere oversized blouse kunnen kiezen die tot je knieën valt. Panty aan en je kan hem erg mooi aan als jurk. Als je hier een spencer overheen trekt loop je zo met de trend weg en ben je klaar voor ieder feestje! 

Rokje

De oversized blouse kan goed gecombineerd worden met een rokje. Denk aan een spijkerrokje met witte sneakers eronder en een kleurrijke blouse of juist een witte oversized blouse. Of een zwart rokje met zwarte laarsjes en een oversized blouse met print!

Blouse alert!

Ben jij op zoek naar een mooie blouse om in te stralen tijdens je volgende vergadering of op de vrijdagmiddagborrel? Check dan vooral even de mooiste blouses op Sans-Online!