Werk Geertje de Boer, Marjo Postma en Sjoukje Iedema te zien in de Museum Galerie Heerenveen bij expositie 'Tussen hemel en aarde'

De Museum Galerie Heerenveen (MUGA) toont van 16 januari tot en met 27 februari de komende tijd de expositie ‘Tussen hemel en aarde' met werk van Geertje de Boer, Marjo Postma en Sjoukje Iedema te bezoeken.


,,De titel van de expositie verwijst een veel gebruikte uitspraak voor situaties die we maar moeilijk kunnen begrijpen of verklaren”, aldus Age Hartstuiker van MUGA. De Boer, Postma en Iedema onderzoeken hun omgeving en vertalen dat in hun werk.
 
Geertje de Boer maakt in haar werk gebruik van foto’s van vrouwen uit haar familiealbum en bewerkt deze door er stoffen en andere materialen op aan te brengen.

Het werk van Marjo Postma is sterk geïnspireerd door de natuur en onderwaterwereld. In haar installatie gebruikt ze getufte werken (textiel).

Sjoukje Iedema brengt met haar werk een eerbetoon aan moeder aarde. Door verschillende materialen te combineren geeft ze vorm aan haar intuïtie en omgeving.

MUGA is gevestigd aan de Minckelersstraat 11 in Heerenveen en is open van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Zie ook www.museumheerenveen.frl