Doarpskeamer ED Akkrum houdt diverse activiteiten

AKKRUM - De Doarpskeamer ED in Akkrum houdt diverse activiteiten.

Zo is er vrijdag 21 december een activiteitenmiddag rondom Kerst. Deelnemers kunnen creatief bezig zijn. De bedoeling is dat er een versiering voor in de kerstboom wordt gemaakt. Iedereen vanaf 6 jaar oud kan meehelpen.

Naar voorbeeld kan een kerstengel uit vilt worden geknipt. Gevraagd wordt wel zelf een schaar mee te nemen. Vanwege de beperkte ruimte is opgeven gewenst. Dat kan via doarpskeamer.ed@gmail.com. Via dat mailadres is ook meer informatie te krijgen zoals de aanvangstijd.

De Doarpskeamer ED start daarnaast het nieuwe jaar met een open middag, die tegelijkertijd een nieuwjaarsbijeenkomst is, op vrijdag 4 januari. Tussen 14.00 en 16.00 uur is iedereen welkom.

Inloopmiddag

Ook is er in 2019 weer de wekelijkse inloopmiddag op dinsdag. Iedereen is dan welkom tussen 14.00 en 17.00 uur. Dan staat koffie en thee klaar. Er kan niet alleen een praatje worden gemaakt. Ook kunnen spullen worden geruild. zoals boeken, puzzels en kinderspeelgoed.

In De Doarpskeamer ED kunnen daarnaast ook door andere activiteiten worden gehouden. Zie Facebook Doarspkeamer ED en www.Akkrum.net.