Stichting Streekzicht houdt kerstfair om geld in te zamelen voor een duofiets

ROTSTERHAULE/HEERENVEEN - De in april 2018 opgerichte Stichting Streekzicht houdt zaterdag 15 december van 13.00 tot 20.00 uur een kerstfair Yn’e Doarpsfinne 2 in Rotsterhaule.

De opbrengst is bestemd voor de aanschaf van een duofiets. Op de Facebookpagina Stichting Streekzicht worden daarnaast nieuwe en gebruikte spullen verkocht. Ook die opbrengst is bestemd voor een duofiets.

De Stichting Streekzicht is opgericht door Aaltje van der Wal, Afina Lageveen en Marten Lageveen. Zij huren een grote ruimte in het seniorencomplex Yn’e Doarpsfinne. Ook hebben zij een buitenruimte tot hun beschikking, met een gazon, groentetuin, kweekkas en een terras.

Van der Wal en Lageveen hebben meer dan twintig jaar ervaring in de zorg. Zij runnen de dagbesteding. Bij hen komen ondertussen ook mensen uit de gemeente Heerenveen. De dagbesteding zelf is momenteel drie dagen per week geopend.

Op dit moment is de dagbesteding drie dagen per week open. Wanneer er meer aanmeldingen zullen wij T.Z.T. vaker open gaan. Aangezien wij ook aanmeldingen uit Heerenveen e.o. krijgen willen wij u vragen om een stukje reclame voor ons te maken in de Heerenveenster courant.

Meer informatie via 06-48234077.