Petra van der Veen zet Heerenveen Tweewielers voort

HEERENVEEN - Na het plotselinge verlies van haar man Gerard van der Veen op 17 augustus heeft Petra van der Veen nu besloten de fietsenzaak Heerenveen Tweewielers aan de Herenwal 45 in Heerenveen voort te zetten.

Petra van der Veen zegt het avontuur van een eigen fietsenbedrijf aan te durven omdat de vertrouwde krachten Jos Hoek en Jaap Leistra blijven meewerken. Willem Dijkstra uit Gorredijk zorgt voor extra ondersteuning en Bianca de Ruijter voor de administratie.

,,We missen Gerards persoonlijkheid en vrolijkheid maar samen als team gaan we ervoor zorgen dat we het werk van Gerard gaan voortzetten zoals Gerard dat gewild zou hebben”, aldus Van der Veen.

Hartverwarmende reacties

Van der Veen, die zelf geruime tijd heeft gewerkt in de wegenbouw en makelaardij, geniet van de omgang met klanten. ,,Hartverwarmend”, zegt ze over de reacties van medeleven na het overlijden van Gerard. “Een hele mooie zaak”, noemt zij de fietsenwinkel in Heerenveen.

Dat ze afstand moest doen van de winkel in Gorredijk, spijt haar vooral voor de vaste, trouwe klanten in deze plaats en omgeving. Vanuit Heerenveen Tweewielers bieden ze deze klanten de service waar ze recht op hebben.

,,Heerenveen Tweewielers zet de winkel op de huidige voet voortzetten en we hopen u als klant te blijven zien in onze winkel. We hebben voor 2019 weer een mooie nieuwe collectie fietsen en E-Bikes. We zijn wederom in 2019 Premium Dealer van Gazelle en verkopen natuurlijk vele andere merken.”