Tryater voert locatievoorstelling Doarp Europa op in Akkrum

AKKRUM - Tryater voert zaterdag 1 december vanaf 20.00 uur de locatievoorstelling Doarp Europa op bij Knol aan It Patroan 5 in Akkrum.

Omdat alle honderdvijftig kaarten voor de voorstelling zijn uitverkocht, evenals voorstellingen op andere locaties geeft Tryater een extra voorstelling op vrijdag 14 december. Die vindt plaats bij Mannen van Staal in Leeuwarden.

Kaarten voor die voorstelling zijn te koop via www.tryater.nl en via 058-2539550 (dinsdag en donderdag van 14.00 tot 17.00 uur). Op zondag 15 december is de laatste voorstelling. Die is bij de NNDI in Dokkum.

In de voorstelling zien bezoekers van de voorstelling een dorp aan de rivier, op de vlakte of aan de voet van een berg. Wisselende settingen met dezelfde archetypen, mensen die zich op een bepaalde manier tot elkaar verhouden.

Iedere speler neemt de kijker mee in een eigen perspectief van zijn of haar zoektocht naar het thuisgevoel, met verschillende talen van Europa en van theater.

Doarp Europa is onderdeel van het hoofdprogramma van Leeuwarden-Friesland 2018. Deze meertalige voorstelling is ook geschikt voor wie geen Fries verstaat. Bij de voorstelling zijn namelijk oortjes met Nederlandse vertaling beschikbaar.