FOTO’S | Klavers Viswinckel viert naamswijziging samen met klanten

HEERENVEEN - De naamswijziging van Het Neusje van de Zalm naar Klavers Viswinckel is zaterdag gevierd.

In en buiten de winkel aan het Molenplein 12 in Heerenveen waren diverse activiteiten. Zo was er een paling- en zalmrokerij, waren er proeverijen en waren er diverse aanbiedingen.

„We varen een andere koers en hebben het concept veranderd”, zegt Benno Klaver over de naamswijziging van Het Neusje van de Zalm in Klavers Viswinckel.

Bij Klavers Viswinkel is onder andere een restaurantgedeelte toegevoegd. Dat bevindt zich achterin in de winkel en staat in open verbinding met de rest van Klavers Viswinckel.

In het restaurantgedeelte is plek voor tweeëndertig personen. In de oude opzet waren er ook al tafeltjes. Daarbij was er ruimte voor zestien personen.

Nieuw is ook dat er een lunchkaart met diverse soorten broodjes is en dat salades kunnen worden besteld.

Daarnaast is de winkel opgefrist en zijn elementen toegevoegd zoals twee kasten. Daarin staan aanverwante artikelen zoals: producten om sushi te maken, zuurwaren, visbakmeel en wijn van Wijn en Spijs.

Ook is er een snijderij bijgekomen en is het magazijn vernieuwd. Vanwege de verbouwing was de winkel maandag en dinsdag gesloten. Afgelopen woensdag ging de winkel open onder de nieuwe naam.

(Foto’s Douwe-Jan de Kroon)