Posthuis Theater zet HO HO HO de KRYSTrevu en musical Kruistocht in Spijkerbroek op programma voor Kerst

HEERENVEEN - Het Posthuis Theater houdt twee extra voorstellingen voor Kerst.

Zo staat vrijdag 21 december HO HO HO de KRYSTrevu vanaf 20.15 uur op het programma. Terwijl op Tweede Kerstdag vanaf 15.00 uur de musical Kruistocht in Spijkerbroek is te zien.

Bij HO HO HO KRYSTrevu zijn klassiekers als White Christmas, Jingle Bells, en Rudolph the Rednosed Reindeer in een nieuw jasje gestoken. De cast bestaat uit Inez Timmer, Tseard en Douwe Nauta en Remko Hoitsma. Zij spelen een mix van bekende kerstliedjes, in close harmony, swing, country en rock-’n-roll. Tussendoor vertellen ze kerstverhalen, is er nostalgie en zijn er kerstsurprises met een kruimeltje bezinning.

Tijdloos

Het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek naar het boek van Thea Beckman komt als familiemusical naar het Posthuis Theater en wordt opgevoerd door het Nationaal Jeugd Musical Theater.

Het verhaal gaat over de vijftienjarige Dolf, gespeeld door Rein Duivenboden, die als proefpersoon in een tijdmachine stapt en in de Middeleeuwen belandt. Daar komt hij middenin een Kinderkruistocht terecht.

De reis is lang, zwaar en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen over hoge bergen, bij ziektes en wanneer rovende ridders aanvallen.

Voor kaartverkoop zie www.posthuistheater.nl.