Party Awards nomineert Kevin Terpstra als Opkomend Party DJ

HEERENVEEN - Kevin Terpstra uit Heerenveen is genomineerd voor de Party Awards als Opkomend Party DJ. De uitslag wordt 28 november bekendgemaakt.

De 27-jarige Terpstra is sinds acht jaar werkzaam bij De Swetser als vaste dj. Ook is hij van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur te horen bij Radio Continu.

De Party Awards wil het Nederlandse feestgenre onder de aandacht brengen en om feestartiesten die wekelijks in horecazaken optreden een hart onder de riem te steken. Om voor de award in aanmerking te komen, moet een deelnemer stemmen werven. Daarvoor is onder andere een promotie-afbeelding beschikbaar gesteld door de Party Award.

Voor de winnaars wacht eeuwige roem en een kans op meer boekingen. Diverse organisatoren gebruiken de uitslag van de Party Awards als leidraad voor hun toekomstige planningen voor evenementen en horecazaken.

,,De winnaar kan hierdoor dus meer boekingen verwachten. En zeg nu zelf, het is toch supergaaf om uitgeroepen te worden tot beste Opkomende Party DJ van heel Nederland”, zegt Terpstra zijn vriendin Eléa de Gans.

Van jongs af aan

Terpstra zijn passie voor muziek ontstond toen hij drie jaar was. ,,Ik zei toen dat ik als beroep ‘dj/radio’ wilde worden.”

Vanaf zijn veertiende draait hij ondertussen plaatjes. Die deze passie is nooit verdwenen. Daarnaast zit muziek bij Terpstra in de familie. Ook zijn vader is dj. Sinds hij met zijn vader meeging naar De Swetser om te kijken hoe hij het deed was Kevin er niet meer weg te slaan.

,,Als Kevin draait, staat de tent op zijn kop. Hij maakt er een supermooi feest van en voelt precies aan wat het publiek wil. Ook is hij erg betrokken bij zijn publiek. Hij voelt aan wat zij willen. Dat maakt hem de beste dj in zijn genre en daarom is hij genomineerd”, zegt De Gans.

Terpstra zelf zegt supertrots te zijn op de nominatie. ,,Het is een erkenning voor mijn werk in de dj-wereld. Het belangrijkste vind ik toch echt de mening van het publiek. Ik sta als dj nooit een nacht voor mijzelf, maar altijd voor het publiek.”

Stemmen

Stemmen op Kevin Terpstra kan via deze link. Ook kunnen onbeperkt sms-jes worden gestuurd met de tekst ‘PA DJ Kevin Terpstra’ naar 3010 (0,90 cent per ontvangen bericht).

(Tekst Jitze Hooghiemstra)