INGEZONDEN | ‘Schade opgelopen door willen opruimen van andermans gedumpt afval’

HEERENVEEN - Anne van Londen stuurde ons een ingezonden brief rondom het opruimen van andermans afval.

Daarbij verloor zij vandaag haar evenwicht met alle gevolgen die dat met zich meebracht. Zij hoopt op de een of andere manier de schade te kunnen verhalen.

Hieronder haar tekst.

Maandag 5 november. Leuk met ons kleinkind in speeltuin geweest. Zie ik allemaal rotzooi in de bosjes. Ik denk misschien weer jonge poesjes, maar nee allemaal computer- en huishoudelijk spul.

Ik wilde het bij de weg zetten, helaas ik val en rol letterlijk kopje onder. Nou mooi hoor dat je jouw rotzooi op deze manier dumpt.

Gehoorapparaat op proeftijd en telefoon doet het niet meer. Wees jij nou de held en geef je aan bij politie, zodat ik mijn kosten kan verhalen.

Wat leuk moest zijn, loopt vervelend af. Naar huis lopen snel. En de spullen en de natte kleding uitgedaan. Na gedoucht te hebben, heb ik de spullen bij de politie gebracht.

Ga zelf ook naar politie en neem je verantwoording, zodat ik de kosten vergoed krijg. Het gehoorapparaat zat nog in de proeftijd.

Wie zich aangesproken voelt en de betreffende persoon is, kan een e-mail sturen naar hrv@ndcmediagroep.nl of bellen naar 06-17 242 223. Wij brengen u dan in contact met de briefschrijfster.