Cafetaria De Greiden uit Heerenveen achtste bij eerste deelname aan landelijke Cafetaria Top 100

HEERENVEEN - Cafetaria De Greiden is bij de eerste deelname aan de Cafetaria Top 100 van het magazine de Snackkoerier op de achtste plaats geëindigd.

,,Hier zijn we natuurlijk heel blij mee. Ook zijn we supertrots op ons team van medewerkers”, zegt Gerard Hulskers van Cafetaria De Greiden aan de Jister in Heerenveen.

De jury noemt In het juryrapport noemt Cafetaria De Greiden een prachtig bedrijf. Onder andere de productkwaliteit en productpresentatie wordt geroemd: ,,Ook hier klopt alles.”

‘Perfect gebakken friet’

De friet is volgens de jury perfect gebakken en wordt geserveerd in een puntzak. De werkwijze noemt de jury volgens het boekje. Ook de service wordt geroemd: ,,De gast staat echt centraal, wordt vlot geholpen en krijgt de juiste informatie. Het afbakken van een pistolet kost tijd en dat wordt dus ook verteld. Verwachtingen managen, heel belangrijk.”

Ook de eigen bestel-app van Cafetaria De Greiden krijgt een compliment. Die is gratis te downloaden, inclusief link naar de download vanaf de bedrijfswebsite. Dat noemt de jury een mooie manier om commissies te omzeilen en klanten te binden.

Winnaar

Winnaar van de verkiezing werd Restaria ’t Luifeltje uit Burgum. Ook De Dikke Draai uit surhuisterveen staat namens Friesland in de top tien en wel op de zesde plaats.