Tryater speelt bij KIG Heerenveen BV een extra voorstelling van het Dorp Europa

TERBAND - Tryater speelt een extra voorstelling van het Dorp Europa. Die vindt plaats op zaterdag 10 november 20.15 uur bij KIG Heerenveen BV aan de Bornego 39 in Terband.

Ook op vrijdag 9 november wordt de voorstelling daar opgevoerd. Die show is uitverkocht.

In de voorstelling Dorp Europa zien bezoekers van de voorstelling een dorp aan de rivier, op de vlakte of aan de voet van een berg. Wisselende settingen met dezelfde archetypen, mensen die zich op een bepaalde manier tot elkaar verhouden.

Iedere speler neemt de kijker mee in een eigen perspectief van zijn of haar zoektocht naar het thuisgevoel, met verschillende talen van Europa en van theater.

Dorp Europa is odnerdeel van het hoofdprogramma van Leeuwarden-Friesland 2018. Deze meertalige voorstelling is ook geschikt voor wie geen Fries verstaat. Bij de voorstelling zijn namelijk oortjes met Nederlandse vertaling beschikbaar.

Rondleiding

Voorafgaand aan de voorstelling op 10 november is er vanaf 19.00 uur een rondleiding bij de Knijpstra Industrie Group. Jisk Knijpstra startte het bedrijf in 1936 als autosloperij. Inmiddels werken er meer dan 100 medewerkers bij de machinefabriek in Terband.

Kaarten voor Dorp Europa zijn te koop bij het Posthuis Theater via 0513-619494.