INGEZONDEN | ‘Zou deze laksheid komen omdat het een caravan is van de Black Sheep?’

HEERENVEEN - Bij de Heerenveense Courant kwam een ingezonden brief binnen omtrent een caravan die in de ogen van de briefschrijver al enige tijd fout geparkeerd staat.

Hieronder de tekst.

Met dit schrijven wil ik graag de laksheid aangeven van de gemeente Heerenveen. Het verhaal begint in augustus dit jaar. Toen ging het eerste telefoontje naar de gemeente omtrent een caravan in Heerenveen Midden in de straat. Deze caravan staat hier plus minus een jaar nu inmiddels. Volgens mijn kennis hoort een caravan niet langer dan drie dagen te staan in de straat.

Na dit aangegeven te hebben zouden ze polshoogte nemen. Nu bijna 3 maanden later en inmiddels 4 telefoongesprekken verder staat deze vermeende caravan er nog steeds. Volgens ambtenaar dhr. Post van de gemeente is er al een keer vanuit de gemeente hiernaar wezen kijken maar geen caravan gezien.

Waarop ik voor de zoveelste keer aangaf dat ze in de desbetreffende straat bij de oneven nummers moesten kijken. Want deze straat heeft zowel even als oneven nummers met daar tussenin een parkje met bomen en struiken, dus je ziet de andere kant van de straat niet.

De ambtenaar die wezen kijken is heeft gekeken in de straat met de even nummers en heeft niet in de gaten gehad dat de caravan aan de andere kant van de straat staat met oneven nummers.

Toen ik de laatste keer hierover belde met dhr. Post gaf deze op een sarcastische toon aan dat ze pas over 2 weken pas weer konden komen kijken omdat de persoon die kijken moet met vakantie was en er verder geen mogelijkheid bestond dat hij of een andere ambtenaar in de tussentijd hun tijd hier aan zouden verdoen.

Zou deze laksheid nou komen omdat het een caravan is van Black Sheep, onderdeel van de Hells Angels? Ook al zou dit zo wezen de gemeente heeft de taak om te handhaven, of zie ik dat verkeerd...?