Diverse activiteiten bij boekhandel Binnert Overdiep in november

HEERENVEEN - Boekhandel Binnert Overdiep houdt in november diverse activiteiten.

Zo wordt vrijdag 2 november in de kantoorboekhandel Binnert OverKant aan de Gedempte Molenwijk een creatieve middag gehouden. Suzanne Holstein van StudioSuz geeft dan workshops handlettering. Die zijn van 13.00 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 16.30 uur. De workshops wordt door Binnert Overdiep gehouden samen met Stabilo. De toegang is gratis. Aanmelden is wel nodig, omdat het aantal plaatsen beperkt is. Aanmelden kan via kbh@binnertoverdiep.nl.

Daarnaast is er zaterdag 10 november van 12.30 tot 14.30 uur een meet en greet met Rens Kroes, ter gelegenheid van haar nieuwe boek ‘Rens, mijn lifestyle guide’. In dat boek biedt zij inspiratie voor een bewuste en positieve levensstijl, aangevuld met herinneringen aan haar jeugd en over het opgroeien in Friesland. Ook zijn er hapjes volgens Kroes haar recept.

Ook is er een lezing over Heerenveen en WOI. Die is op woensdag 14 november vanaf 20.00 uur en wordt gegeven door Ritske Mud, een van de vier schrijvers van het nieuwe boek ‘Ver van het front? - Friesland en de Friezen in de Eerste Wereldoorlog’.

Eddy van der Noord van Uitgeverij Louise vertelt eerst kort over de opzet en globale inhoud van het boek, daarna gaat Mud in op een aantal bijzondere voorvallen en gebeurtenissen uit de periode 1914-1918 in de omgeving van Heerenveen.

De entree bedraagt 7,50 euro en is inclusief een hapje en een glas wijn. Reserveren kan in de winkel en via info@binnertoverdiep.nl.