Activiteitenoverzicht bibliotheek Heerenveen

HEERENVEEN - Bij de bibliotheek Heerenveen staan vanaf vrijdag 2 november weer diverse activiteiten op het programma.

Zo staan op 2 november vanaf 10.00 uur boekjes over de herfst centraal bij de gratis BoekStart-inloopochtend voor kinderen van 0 tot 3 jaar

Op maandag 5 november geeft de 20-jarige Stijn Rombouts vanaf 19.30 uur een lezing over zijn debuutroman ‘Het Beloofde Land’. Ook gaat hij in op het conflict in Syrië. Aanmelden is gewenst en kan bij de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48.

Hobbe Vijver is woensdag 7 november te gast bij het Seniorcafé voor 55-plussers. Vanaf 10.15 uur vertelt Vijver over zijn ervaringen als inkoper voor Action in China. Hij vertelt vooral anekdotes te horen over zijn avonturen bij zijn werk in China.

Cybersecurity

Daarnaast geeft cybersecurityspecialist Renze Tjoelker op 7 november inzicht in digitaliseringsgevaren. Vanaf 19.30 uur geeft hij tips voor veiliger internetgebruik. Deelnemers krijgen handleidingen voor veilig internetgebruik.

Tjoelker gaat onder andere in op: hoe zorg ik dat anderen geen toegang hebben tot je e-mail, bestanden of online-accounts. En ook risico’s rondom datalekken komen aan bod en vragen als hoe weet ik of ik gehackt ben en hoe ga ik om met wachtwoorden en mijn mobieltje.

Aanmelden is gewenst en kan bij de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48. Meer informatie via 0513-626675.