Derde plaats Udiros Outdoor-atleet Werner Valk bij Middellange Survivalrun in Neede

NIEUWEHORNE - Udiros Outdoor-atleet Werner Valk heeft tijdens de Middellange Survivalrun (MRS) in Neede een derde plaats behaald.

Hieronder een door Udiros Outdoor zelf ingestuurd verslag.

Diep in Gelderland tegen de Duitse grens aan finishte de top-3 na een parcours van 12 kilometer vlakbij elkaar. Wouter Keuning, ook van UDIROS Outdoor liep en klom naar een verdienstelijke 8ste plek.

Met twee plekken in de top-10 op de MSR doen de atleten van UDIROS Outdoor in de top van het klassement, ook in het totaalklassement. Het seizoen gaat over 14 wedstrijden, waarbij de 7 beste resultaten tellen voor het eindklassement. Volgende wedstrijd voor beide heren wordt georganiseerd volgend weekend in Deest, waar een parcours van 13 kilometer wacht.

Op de thuisbasis in Nieuwehorne werden de resultaten goedkeurend ontvangen. Onder begeleiding van Ydo de Vries, trainer van de wedstrijdploeg, ontwikkelen de wedstrijdatleten zich stap voor stap naar een hoger niveau. De trainingen zijn van hoog niveau: er wordt intensief en gericht getraind en de atleten trekken zich aan elkaar op en maken elkaar beter. Komende weken gaan nog meer UDIROS Outdoor atleten hun opwachting gaan maken in survivalruns in Vollenhove, Groningen en Doorn.